Produk Alia Dania sesuai untuk semua jenis kulit berjerawat, jeragat, berminyak dan kulit bermasalah. Produk ini tiada pengelupasan dan kesan boleh dilihat dalam 6 hari sahaja. Dijamin kepuasan yang tiada tandingan kerana produk ini tidak melekit. Produk Alia Dania mempunyai 5 barang sahaja iaitu Sabun Pencerah dan Pelembap, Toner, Special Cream, Sunblock SPF 18 dan Foundation Stick.

________________________________________________________________________________________

Sabun Pencerah dan Pelembap

Sabun Pencerah dan Pelembap Alia Dania membantu mengatasi masalah jeragat dan jerawat. Membantu menghilangkan bintik hitam, sekatakan tona kulit dan mengurangkan kesan parut akibat jerawat. Produk ini juga mengembalikan pH normal, menegangkan kulit, mengatasi masalah minyak berlebihan pada wajah terutamanya pada kawasan zon T. Sabun Alia Dania mengandungi bahan kandungan seperti debu gunung berapi, stem sel epal, tanah liat, tanah laut mati, honeydew, habbatus sawda dan spirulina.

Harga: RM15 seketul

________________________________________________________________________________________

Toner

Toner Alia Dania dapat melembutkan sel-sel mati permukaan kulit dan membersihkan liang roma yang tersumbat. Ia diperkayakan dengan agen menghidrat untuk membantu menghaluskan liang roma kulit supaya kulit kembali berseri dan gebu serta akan sentiasa lembap. Toner Alia Dania mengandungi bahan kandungan ekstrak timun, ekstrak epal, ekstrak aloe vera, ekstrak mawar dan minyak biji bunga matahari.

Harga:RM20 sebotol
________________________________________________________________________________________

Special Cream

Kulit akan kelihatan lebih muda. Membuat kulit wajah lebih segar, bersinar dan membantu menegangkan kulit. Meningkatkan tahap elastisiti kulit. Mengurangkan kesan garis halus, kerosakan kulit akibat pancaran matahari dan kurangkan tanda penuaan. Meratakan warna kulit wajah. Membantu kulit wajah melawan kesan radikal bebas. Melambatkan proses penghapusan kolagen asli dalam lapisan kulit. Membantu pertumbuhan sel kulit wajah. Pakar dalam masalah jeragat dan jerawat. Special cream mengandungi bahan kandungan serbuk mutiara, stem sel epal, minyak argan EMX water (lapisan air unik), gamat dan aloe vera.

Harga: RM40

________________________________________________________________________________________

Sunblock

Ia bukan sahaja memberikan perlindungan harian terhadap UVA dan UVB, malah membekalkan kelembapan dan mengawal pengeluaran minyak berlebihan. Bertindak memelihara pencerahan kulit supaya kelihatan sempurna dan berseri. Amat sesuai dijadikan sebagai asas solekan. Sesuai untuk semua kulit. Sunblock Alia Dania mengandungi bahan kandungan campuran tumbuhan semulajadi seperti beras merah, minyak zaitun, teh hijau, herba Taraxaci (Herba Korea), campuran extra minyak bunga dan EMX water (lapisan air unik).

Harga: RM35 satu

________________________________________________________________________________________

Foundation Stick (Protection & Moisturizer)

Foundation Stick Alia Dania sesuai untuk semua jenis kulit dan bertindak sebagai agen pelindung kulit dari sinaran UVA dan UVB. Foundation stick ini dirumus supaya solekan tahan lebih lama dan mampu menutup segala cela dan parut yang ketara wajah dengan serta merta. Teksturnya sangat halus dan sangat mudah disapu menjadikan solekan lebih cantik dan sempurna. Terdapat 3 warna yang berbeza dalam satu kotak iaitu pink, beige dan brown. Foundation Stick Alia Dania juga sangat murah berbanding produk-produk lain yang berada dipasaran.

Harga: RM60 sekotak

0 comments:

Post a Comment